WELKOM IN ONZE KERKEN

in Nijkerkerveen

Creatieve Bijbelstudie

 

Dinsdag 10 mei hoop ik weer een creatieve Bijbelstudie te geven, met hulp van het materiaal van De Tekenschool uit Barneveld.

Thema van deze Bijbelstudie is: Edelstenen

Dit zijn mooi geslepen stenen uit ruw materiaal. Veel volwassenen en kinderen hebben wat met stenen. Mooie steentjes uit de natuur, mooie mozaieksteentjes. Schitterende geslepen stenen. De sieradenwinkels hangen er vol mee. God gebruikt in de Bijbel ook vaak edelstenen om iets heel moois aan te duiden.

We gaan met elkaar een aantal Bijbelteksten bekijken die gaan over edelstenen en wat God daarmee wil zeggen. Daarna gaan we, met de nodige instructies, een edelsteen tekenen. Ieders edelsteen zal er weer anders uitzien. Het kan iets vertellen over waar en hoe jij in het leven staat. De ervaring is dat het mooi en waardevol is om op deze manier meer inzicht in jezelf en mogelijk ook in elkaar te krijgen.

Heb je zin om mee te doen? Dan is het fijn als je je van te voren bij mij opgeeft, zodat ik voldoende materiaal mee kan nemen. Mail naar: info@welkominonzekerken.nl en vermeld even het onderwerp.

We starten om 19.30 in de Gereformeerde Kerk aan de Vrouwenweg. Tot dan!

Ds. Judith Visser


Creatieve Bijbelstudie

Een nieuwe creatieve Bijbelstudie beleefden we met elkaar! Deze keer n.a.v. psalm 1. Hiervan gebruikten we het beeld ‘als een boom geplant aan waterstromen’, en met hulp van de gegeven uitleg gingen we hierbij een schilderkunstwerk maken. Het werd stap voor stap uitgelegd, je hoefde geen kunstenaar te zijn om mee te doen.

En wat werden ze mooi! Inspirerend!

Ds. Judith Visser


Een Bijbelstudie voor je hoofd, je hart en je handen. We zijn op 26 oktober gestart met een heel geslaagde creatieve Bijbelstudie bij Genesis 1!

Ook u kunt zich aanmelden! Stuur een mailtje naar info@welkominonzekerken.nl

Voor meer info klik hier